You are here

Hoe zullen deze nieuwe slots verschillen van die van vandaag de dag?

Hier is onze gefundeerde schatting over wat u kunt verwachten van de slots:

1. Meer/grotere progressieve jackpot games (misschien verbonden aan de Nationale Loterijen of iets dergelijks)

Progressieve jackpot games zijn een van de meest populaire vormen van slots. Ze behoren in de 'kleine risico/hoge beloning' klasse van het gokken die vergelijkbaar is met het aanbod van de Nationale Loterijen.
De kans om een levensveranderende hoeveelheid geld te kunnen winnen tegen per spin relatief lage kosten trekt veel spelers aan tot het spel en als zodanig zou ik verwachten dat meer van deze games ontwikkeld zullen worden in de toekomst. Ik voorzie een tijd waarin de uitbetalingen bij een aantal van de grootste online spellen zal beginnen bij enkele gelukkige winnaars van de loterijspellen van over de hele wereld als rivaliserende uitbetalingen.
Gezien de gelijkenis tussen het spel en inderdaad de brede aantrekkingskracht voor beide soorten spelers zou het me niet verbazen dat er games ontwikkeld gaan worden die slotspellen koppelen aan een Nationale Loterij Jackpot en vice versa, waar een speler de jackpot zou kunnen winnen door het kopen van een lot voor de wekelijkse trekking of door te spelen op de online slots.

2. Elementen gebaseerd op vaardigheid worden opgenomen in de slot- en bonusspellen

Eén van de grootste aantrekkelijkheden van een slot is dat het volledig willekeurig is en dat er geen vaardigheid voor nodig is. U kunt niet 'goed' op een gokautomaat worden, u heeft gewoon ofwel geluk ofwel pech als het gaat om winnen.
Maar dat feit is ook één van de grootste nadelen, vooral als u een speler bent die, in het geval van blackjack of poker, houdt van een element van de strategie of vaardigheid in het spel dat helpt om succes te behalen.
Ik denk dat in de moderne slots games die willekeurige elementen met vaardigheid en strategie gecombineerd zullen worden. Zo biedt het de spelers het beste van beide werelden. Ik verwacht een op poker-gebaseerde slot waar een speler een prijs kan winnen en dat kunt niets, een gedeelte of alles van die prijs kunt inzetten in een enkele hand van Texas Hold'em, hetzij tegen een andere speler op de slot of tegen de computer. Hierdoor zou u potentieel uw geld kunnen verdubbelen of op zijn minst een prijs kunnen winnen die een andere speler heeft verdiend.

User login